Lunch biznesowy


(kalkulacja od 20 osób, przypadku mniejszej ilości gości dokonujemy odrębna kalkulację)

cena dotyczy lunchu w naszej Sali bankietowej, w przypadku usługi cateringowej ful service cena wzrasta o 20% ,istnieje również możliwość skorzystania z usługi cateringowej bez serwisu wówczas przeprowadzamy odrębną kalkulację, każde menu dostosowujemy do potrzeb klienta).
 

Propozycja I: Propozycja I:
Przystawka:

 

  • Sałatka caprese

Danie główne:

  • Roladka z indyka faszerowana suszonymi owocami w sosie egzotycznym
  • Kus-kus
  • Zielona sałata z dressingiem cytrynowym
  • Mini marchewki z wody

Deser:

  • Kremowy sernik na maślanym spodzie

CENA NETTO OD OSOBY : 45 zł

Przystawka:

 

  • Pomidorowy bulion z kluseczkami

Danie główne:

  • Roladka sródziemnomorska w sosie bazylikowym
  • Pomidory faszerowane dzikim ryżem
  • Roszponka z prażonymi pestkami dyni
  • Warzywa z patelni

Deser:

  • Tiramisu

CENA NETTO OD OSOBY: 60 zł

   
Propozycja III: Propozycja IV:
Przystawka:

 

  • Łosoś marynowany z kremem koperkowym

Danie główne:

  • Cielęcina w sosie porto
  • Risotto z grzybami
  • Bukiet warzyw na parze
  • Mix sałat z dressingiem balsamico

Deser:

  • Naleśniki z mascarpone i sosem toffe

CENA NETTO OD OSOBY : 65 zł

Przystawka:

 

  • Krewetki tygrysie na Carpaccio z mango

Danie główne:

  • Sandacz w sosie ogrodowym
  • Puree z kalafiora
  • Mix sałat z dressingiem musztardowym
  • Sałatka z pora z pomarańczą

Deser:

  • Sorbet cytrusowy z likierem miętowym

CENA NETTO OD OSOBY : 80 ZŁ